×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tidningens reporter börjar blogga

2012-01-20, Tidningenvision.se

Vår reporter Anni Alm skulle aldrig starta en blogg – och absolut inte en om träning. Men nu gör hon precis det. Vad hände?

Fakta

Här hittar du bloggen:

http://annistraning.wordpress.com/

Varför startar du bloggen?
-Efter en kontroll på företagshälsovården insåg jag att jag var lite väl otränad för mitt eget bästa. Vi pratade på redaktionen om att dra igång en hälsosatsning och att springa Tjejmilen med läsarna, och då var jag den som hade sämst förutsättningar att klara milen. Det var ett bra upplägg för en blogg.

Vad ska du skriva om?        
-Det blir träning för nybörjare, hur man kommer igång, tips och råd på vägen och om mina framgångar och motgångar. Och så vill jag ju gärna att läsarna ska dela med sig av sina träningsupplevelser och bästa tips.

Känner du press på dig att lyckas?
-Självklart. Jag har lovat 160 000 läsare att jag ska springa en mil. Och idag orkar jag inte mer än en kilometer.

Vad kommer bli svårast?
-Att hålla igång träningen ända fram till i september.

Vad kommer bli roligast?
-Det ska bli kul att prova på massor med olika träningsformer.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb