×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Gratis medlemskap fortsatt lockbete

2012-01-20, Tidningenvision.se

Vision fortsätter sina kampanjer för att locka nya till förbundet. För alla som tecknar nytt medlemskap i år kommer de första tre månaderna vara kostnadsfria.

I höstas, i samband med att förbundet bytte namn från SKTF till Vision, fick alla nya ett halvår gratis. Under 2012 är alla nya medlemmar avgiftsbefriade i tre månader.

– Det är ett sätt att få folk att pröva oss. Tycker de om oss så stannar de kvar. Vi är ju ett nytt varumärke och det här är ett verktyg för att lansera oss, säger Karin Ottosson, kommunikationschef på Vision.

Att fackförbund ger bort medlemskap första tiden kommer antagligen bli vanligare i framtiden, tror Karin Ottosson. Ännu är det för tidigt att säga om de som tecknat gratis medlemskap kommer stanna kvar när det blir dags att börja betala.

Man kan däremot titta på hur det har gått för andra förbund som använt samma metod. Unionen har haft en kampanj där de tre första månaderna varit gratis för nya medlemmar.

– Vad jag förstår har en majoritet av dessa blivit fullbetalande medlemmar, säger Karin Ottosson.

Har betalande medlemmar reagerat på att det är gratis för nya?

– Nej, vi har inte fått några reaktioner. När vi blir fler så gynnar det alla. Vi blir starkare.
 
 

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb