×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Gävle missade att höja löner i omsorgen

2012-01-25, Tidningenvision.se

Omkring 150 timvikarier som arbetar på Gävle kommuns äldreboenden har fått för lite lön i tio månader. Kommunen har ännu inte betalat höjningen de anställda skulle ha fått från 1 april förra året.

Enligt kollektivavtalet skulle timvikarierna ha fått löneökningar på mellan 300 till 500 kronor i månaden för en person som jobbar heltid från och med april i fjol, rapporterar Sveriges Radio Gävleborg.

Omvårdnadsförvaltningens chef Annmarie Sandberg säger att timvikarierna brukar får lönen uppräknad sist av alla men det ska inte dröja så här länge.

– Vi har haft bekymmer med att få korrekta underlag, var de jobbat och hur mycket de jobbat, säger Annmarie Sandberg till Radio Gävleborg.

Totalt rör det sig om 150 anställda. Annmarie Sandberg säger att hela påslaget ska betalas ut retroaktivt i februari.

– Jag kan bara beklaga att det har blivit så här det här året och det ska inte upprepas. 
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb