×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

60 tjänster dras in i Västernorrland

2012-01-31, Tidningenvision.se

Omkring 60 tjänster, de flesta inom administrationen, kan försvinna när Landstinget Västernorrland drar åt svångremmen.

I höstas stod det klart att administrationen på de tre sjukhusen i Västernorrlands län skulle slås samman till en förvaltning från och med 2013. Detta för att möta landstingets besvärliga ekonomi.

I samband med hopslagningen, som ska spara 30 miljoner kronor, väntas 60 tjänster försvinna, främst inom administrationen. Det meddelade landstingsdirektör Anders L Johansson på en presskonferens i går, måndag, uppger Allehanda.se.

– Jag kan inte utesluta uppsägningar. Men vi har väldigt många naturliga avgångar de närmaste åren, säger Anders L Johansson till tidningen.

Gudrun Kornijenko, avdelningsordförande på Vision, har inte fått något besked från landstingsledningen om hur många tjänster som kan komma att beröras.

– Därför kan jag inte uttala mig än, men jag är besviken över att vi inte har fått veta något innan det kom ut i media, säger hon till Tidningen Vision.

I morgon, onsdag, ska facket träffa landstingsledningen i ett samverkansmöte.
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb