×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Planer på storregion i norr spricker

2012-02-01, Tidningenvision.se

Det blir ingen gemensam region med Västerbotten och Norrbotten. Detta sedan Västerbotten nu sagt nej. Sedan tidigare har Västernorrland och Jämtland gett upp ett sammangående.

Planerna på att slå samman landsting och dela in landet i större regioner faller ihop allt mer. Från början fanns planer på att de fyra Norrlandslandstingen skulle bilda en gemensam region men de planerna sprack.

Tills för några veckor sedan såg det ut att kunna bli två regioner med Västernorrland och Jämtland i den ena och Västerbotten och Norrbotten i den andra. I förra veckan skrotade Västernorrland och Jämtland planerna på att lämna in sin ansökan om att blida region till 2015.

Nu säger även Socialdemokraterna i Västerbotten  nej att bilda region tillsammans med Norrbotten, skriver Dagens Medicin.

I ett uttalande skriver Socialdemokraterna i Västerbotten att de anser att den enda rimliga lösningen på längre sikt är att de fyra nordligaste landstingen Västerbotten, Norrbotten, Jämtland och Västernorrland återigen siktar på en gemensam region. Men inga diskussioner om en sådan region förs just nu.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb