×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Lund utsedd till bästa hållbarhetskommun

2011-06-29, Tidningenvision.se

Lund, Örebro och Malmö är de tre kommuner som är bäst på att arbeta med miljö- och hållbarhetsutveckling, enligt en rankning som tidningen Miljöaktuellt har gjort.

Rankningen av kommunernas miljö- och hållbarhetsarbete bygger på en enkätundersökning som Miljöaktuellt gjort. Kommunerna har fått svara på 19 frågor om allt från ledlampor i gatubelysningen till vilka miljöledningssystem som finns. Enkätundersökningen har sedan vägts samman med andra miljörankningar som gjorts av olika organisationer.

Lund toppar listan, tätt följd av Örebro och Malmö. Det är tredje året i rad som en skånsk kommun tar hem segern.

– Lund har en unik bredd och ligger väldigt långt fram när det gäller såväl trafikplanering som ekologisk mat. Det är uppenbart att Skåne är en region där de tongivande kommunerna förstår vikten av att satsa på framtidsfrågor, säger Miljöaktuellts chefredaktör Mikael Salo i ett pressmeddelande.

Enligt undersökningen är det stora skillnader mellan kommunerna. Generellt sett kan man säga att kommuner i tätbefolkade områden har kommit längre än glesbygdskommunerna.
 

Sara Pramsten

sara.pramsten@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum