×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Bollnäs Årets kulturkommun 2012

2011-12-12, Tidningenvision.se

Bollnäs korades i dag till Årets kulturkommun 2012 av Vision. Kommunens modiga satsning på sitt kulturkvarter blev avgörande.

”Trots en kamp om resurserna har kommunen enträget hållit fast vid målsättningen att göra Bollnäs till en levande kommun genom att satsa på ett rikt kulturliv till kommuninvånarnas bästa. I Bollnäs är kulturen fredad och prioriterad.”

Så lyder en del av motiveringen till varför Bollnäs i dag utsågs till Årets kulturkommun 2012.
– Jag är förstås jätteglad och överraskad för utmärkelsen. Den är den finaste en kommun kan få, säger Bollnäs kulturchef, Gun Hedlund.

Priset, en oljemålning av Magnus Björkbom, delades ut av juryns ordförande tillika Visions vice ordförande, Ove Jansson, i Moriska paviljongen i Malmö, som fick utmärkelsen förra året.

Årets kulturkommun har utsetts av Vision och tidigare SKTF sedan 1990.
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum