×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Billigare ögonlaser för kommunanställda

2011-12-22, Tidningenvision.se

Från och med nyår kan alla anställda i Hässleholms kommun få lägre priser på operationer med ögonlaser.

Att rätta till synfel genom en operation med ögonlaser kostar mellan 25 000 och 28 000 kronor för båda ögonen. Från årsskiftet kommer alla anställda i Hässleholms kommun som vill göra en sådan operation att kunna få göra den omkring 8 000 kronor billigare.

Anledningen är att arbetsgivaren låter den anställda få betala genom ett bruttolöneavdrag, det vill säga att kostnaden dras av från lönen innan skatten är betald.

Kommunen har tecknat avtal med två privata företag som ska utföra operationerna, skriver Kristianstadsbladet.

Personalchefen Per-Olof Drottler säger till tidningen att erbjudandet är en av flera nya personalförmåner som ska göra kommunen till en attraktivare arbetsgivare.

–Flera har satt upp sig på listan. I början av januari ska vi ha information för de anställda och företagen kommer hit och berättar, säger han.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb