×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sparkrav i Vansbro –uppsägningar väntar

2011-08-23, Tidningenvision.se

Vansbro kommun måste spara 26 miljoner kronor. Samtliga förvaltningar ska spara åtta procent vardera – ­det motsvarar 60 anställda bara inom barn och utbildning och omsorg och vård.

Kommunstyrelsen i Vansbro beslutade på måndagen om hårda sparkrav inom förvaltningarna. Kommunalrådet Per-Anders Westhed (C) tror att vissa besparingar kommer hamna på kommunens frivilliga åtaganden, det vill säga det som inte är lagstadgad verksamhet.

– Bland det kan nämnas ungdomsgården, kulturskolan, musikskolan och konsumentvägledning, det är sådant vi inte måste ha, säger han till Dalarnas tidningar.

Men trots det kommer de två största förvaltningarna, barn och utbildning och vård och omsorg, vara tvungna att spara drygt tio miljoner vardera – vilket motsvarar cirka 60 heltidsanställda inom förvaltningarna.

– Det är klart att det kommer att märkas, men förhoppningsvis inser alla att det måste göras, säger Per-Anders Westhed till tidningen.

Vansbro kommun har en omsättning på drygt 333 miljoner kronor och ett beräknat underskott under 2011 på 18-20 miljoner kronor.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum