×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Lån och försäljningar ska rädda landstinget

2011-04-05, Tidningenvision.se

Nu säljer Blekinge landsting värdepapper och fastigheter för att få ihop ekonomin. Även ny- och ombyggnader stoppas.

Den ekonomiska situationen i landstinget har även påverkat betalningsförmågan. Styrelsen har därför sagt ja till att höja checkkrediten med ytterligare 100 miljoner kronor och ta ett lån på 200 miljoner för att landstinget ska ha en säkerhetsmarginal.

 – Åtgärderna är givetvis ingen lösning på landstingets ekonomiska problem utan ett sätt att skapa en säkerhetsmarginal under månader då utbetalningarna är större än inkomsterna. Lånet kommer enbart att användas till att betala investeringar, säger landstingsdirektören Peter Lilja i ett pressmeddelande.

Landstinget ska dra ner på investeringarna och skjuta upp ombygganden av operationsavdelningarna, intensivvårdsavdelningen och byggandet av en ny vårdcentral. Att byta ut datorerna får också bli en senare åtgärd.

Emma Sandell

emma.sandell@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum