×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Köpta platser ska lösa tandsköterskebrist

2014-09-05, Tidningenvision.se

Det är svårt att rekrytera tandsköterskor till de små klinikerna i Jönköpings län. Därför har folktandvården köpt 15 extra platser på tandsköterskeutbildningen i Tranås.

Många tandsköterskor kommer att gå i pension de kommande åren och långt ifrån tillräckligt många kommer att utbildas under samma tidsperiod. Därför söker nu folktandvården nya lösningar för att få tag i utbildad personal. Att köpa extra platser på tandsköterskeutbildningen är ett sätt. Efter intervjuer har 15 personer valts ut från listan över folk som sökt till tandsköterskeutbildningen i Tranås. I urvalet har bostadsort vägts in, eftersom tanken är att få personal till de mindre klinikerna i länet.

–Vi gör det här för att kompetensförsörja hela länet, säger personalchef Lena Pettersson.

Enligt en undersökning som Tidningen Vision gjorde i våras uppskattar Folktandvården i Jönköping att de kommer att behöva rekrytera 15 tandsköterskor i år och totalt 63 tandsköterskor de kommande fem åren. Men bristen på tandsköterskor ser olika ut över landet. I Skåne finns den knappt alls, medan den i andra län, som Dalarna, Örebro och Uppsala är stor.

Sara Jonerin

sara.jonerin@sktf.se

Artiklar

”Jag är jätteglad att jag fått chansen att gå den här utbildningen”, säger administratören Camilla Krook (t v) som arbetar på en förskola i Biskopsgården. Foto: Lasse Nilsson

Utbildning på gång i Göteborg

Göteborgs stad satsar på att vidareutbilda administratörer som jobbar med chefsstöd. Just nu går ett 40-tal anställda en pilotutbildning.  2018-10-23

12 av 18 anställda på Folktandvården Rinkeby jobbar enligt Rinkebymodellen. Hatice Kilic är en av dem, och hon är nöjd.
Foto: Jonas Malmström

Mindre jobb – samma lön

Rinkebymodellen löser personalbrist med arbetstidsförkortning.  2018-10-25

Tandsköterskan Maria Linde har blivit hörselskadad av jobbet. Foto: Maria Hansson

Hallå där, hör du vad jag säger?

Fem frågor till tandsköterskan Maria Linde. Just nu fackligt ombud i Landstinget Dalarna.  2018-10-23

Foto: Mostphotos

Appen ska hålla ­tandtrollen borta

Rocka munnen. Så heter Folktandvårdens app som ska göra ­barnen och deras föräldrar till bättre tandborstare.  2018-10-23

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb