×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Göteborg: Nej till trängselskatt

2014-09-15, Tidningenvision.se

Det blev ett klart nej till trängselskatt i Göteborg efter att medborgarna sagt sitt i den kommunala folkomröstningen.

På valdagen tog göteborgarna ställning till trängselskattens vara eller icke vara. Resultatet blev en klar seger för nej-sidan, med 57 procent av rösterna, med endast ett fåtal valdistrikt kvar att räkna.

Trängselskatten infördes i januari förra året och har haft stöd av såväl de styrande rödgröna partierna som den borgerliga alliansen. Omröstningen kom till efter en namninsamling som kvällstidningen GT tog initiativet till.

Lokala folkomröstningar hölls även i fem andra kommuner på valdagen rapporterar TT. Resultaten är inte beslutande, utan endast rådgivande för politikerna.

Bengtsfors: Ska de fem kommunerna i Dalsland slås ihop till en? Inget resultat vid fyratiden på valnatten.

Botkyrka: Ett starkt nej till att låta Tullinge bli egen kommun. Men i själva Tullinge röstade 67 procent ja.

Ljusnarsberg: 65 procent röstade för att behålla kommunnamnet, i stället för att byta till Kopparberg.

Tjörn: 51,3 röstade emot förslaget om att bygga en simhall. 40,8 procent röstade ja.

Upplands Väsby: 49 procent sade nej till att bygga den nya stadsdelen Väsby Sjöstad. 44,5 procent röstade ja.

Ellen Larsson

ellen.larsson@vision.se

Artiklar

Vision: Korta arbetstiden

Nu börjar förhandlingarna om ett nytt avtal för kommun- och landstingsanställda. Vision kräver kortare arbetstid.  2017-01-18

''Förbered dig inför lönesamtalet och var beredd på att argumentera för din lön.'' säger Linnea Nilsdotter, tandsköterska och fackligt ombud. Foto: Lasse Nilsson

Gott arbete syns inte på lönen

Uppfyllda mål påverkar inte lönen. Det upplever fyra av tio Visionmedlemmar enligt en undersökning som förbundet har gjort.  2016-12-01

Tusentals diktat i kö

16 000 oskrivna diktat. Landstinget Sörmland och facket har olika förslag på hur kön ska minska.  2016-08-18

Nöjd med nya lönen?

Från 1,5 till över 5 procent. Det är stora skillnader på löneökningarna för Visions medlemmar i kommuner och landsting. Vissa hyllar det sifferlösa avtalet, andra anser att arbetsgivarna håller igen på lönerna för att rädda ekonomin.  2016-06-07

Till arkivet

Tipsa oss!

Vad vill du läsa om i Tidningen Vision? Kontakta oss på redaktionen.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb