×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Växande sopberg utmaning i kommuner

2014-08-26, Tidningenvision.se

Kommunerna behöver flytta fokus från återvinning till att förhindra uppkomsten av sopor. Men få av de kommuner som börjat arbeta med att minska sopbergen ser några effekter.

Mängden avfall riskerar att fördubblas fram till år 2030. Av den anledningen kräver såväl EU som svenska myndigheter att ett förebyggande arbete för att minska avfallet tar form, skriver SR.  

– I takt med att vi fått det allt bättre ekonomiskt har också mängden sopor ökat, och förra året gav en svensk upphov till närmare ett halvt ton avfall, säger Gunnar Fredriksson på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) till SR.

I Sverige finns det sedan ett knappt år tillbaka en nationell handlingsplan för avfallsförebyggande men bara 60 procent av landets kommuner har börjat jobba med frågan. Och av dem ser endast en femtedel någon effekt av arbetet, enligt en enkät som Boverket gjorde förra året. Det kan bero på att frågan är så ny för kommunera menar Gunnar Fredriksson.

– Vi måste hitta systematiska arbetssätt och göra det till en del av det vanliga miljöarbetet, säger Gunnar Fredriksson till SR.

Ellen Larsson

ellen.larsson@vision.se

Artiklar

Anders Ådemo marknadschef
i PiteEnergi. Foto: Privat

Går det att köra rally i en elbil?

Fem frågor till Anders Ådemo, marknadschef på PiteEnergi.  2019-04-09

Foto: Mostphotos

Ansiktskoll som förenklar lärarroll

Att registrera vilka elever som är närvarande tar en ansenlig del av lektionstiden. I en skola i Skellefteå kommun tog man hjälp av ansikts­igenkänning.  2019-04-09

Överblick. Stefan Tengblad ser till att allt på arenan funkar som det ska. Foto: Jens Blixth

Han riggar för VM-yra

När VM i skidskytte arrangeras i Östersund ska allt klaffa. Driftansvarige Stefan Tengblad och hans kolleger har järnkoll på allt från belysning och avlopp till nätverk och perfekt pistade spår.  2019-04-09

Tomas Engkvist, klubb­ordförande för Vision på Hörbys, Höörs och Östra Göinges IT-bolag jobbar på att förbättra personalens villkor. Foto: Fredrik Persson

Så kan It-teknikers löner höjas

Möjligheten för IT-tekniker att höja lönen kan öka i takt med ett allt större behov av specialistkunskaper.  2019-04-09

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb