×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Rekordmånga SKTFare ska gå i Prideparaden

2011-07-26, Tidningenvision.se

När SKTF tågar med i årets Prideparad kommer rekordmånga att gå med i ekipaget. SKTF kommer dessutom att finnas på plats för frågor och panelsamtal under Prideveckan.

I nästa vecka drar Stockholm Pridefestival åter i gång. I år hålls stora delar av arrangemanget i Kungsträdgården och runt Sergels torg. Och SKTF är förstås på plats.

– Vi kommer att ha ett tält tillsammans med Tria och TCO, där vi visar upp vad vi står för, säger Andreas Brömster från SKTF, som håller i trådarna.

Ja, vad har SKTF med Pride att göra?

– Hbt-frågor handlar ofta om arbetsmiljö. Och vi på SKTF vill skapa en arbetsmiljö som är öppen för alla, där alla ska kunna må bra.

För många är Prideparaden festivalens stora höjdpunkt. Den kommer ringla fram på Stockolms gator nästa lördag, den 6 augusti. I år har rekordmånga anmält sig för att gå under SKTFs flagg.

– För två år sedan var vi fem personer inklusive min lilla son. Förra året var vi sju, och i år blir vi minst 20.

En av dem är Eva Nordmark, tidigare ordförande i SKTF, och sedan i våras ordförande i TCO.

SKTF har dock ingen ambition att vinna titeln som bästa paradekipage vad gäller klädsel, fordon eller något annat som sticker ut från mängden.

– Nej, vi ska bara gå och vara glada.

Andreas Brömster räknar ändå med hejarop från publiken.

– Vi brukar höra från flera personer som står längs vägen och kollar säga ”vad kul, där går mitt fackförbund”.

För detaljerad information om SKTFs deltagande i Stockholm Pride 2011, klicka på länken ovan till höger i artikeln!
 
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Fick du bara korvören i löneförhöjning? Illustration: Marie Åhfeldt

Här är regionerna som betalar bäst

Var har medicinska sekreterare och drifttekniker högst medellön? Klicka på valfri region på kartan för att se snittlönerna för 13 olika yrken. Eller välj yrke i tabellen under kartan.  2019-03-03

Allt fler och mer avancerade arbetsuppgifter medför stort ansvar 
för telefonisten Marita Irani, som menar att lönen inte har hängt med. Foto: Marlin Johansson

Proffs på bemötande får lägst lön

Receptionister och telefonister är den grupp som har lägst lön av alla i Tidningen Visions kartläggning. Dessutom har löneutvecklingen varit låg, trots att yrket blivit mer avancerat.  2019-03-02

Kolla kommunernas löner

Var är snittlönen för IT-tekniker, enhetschefer och skoladministratörer högst? Tidningen Vision har sammanställt en lönekarta med medellönerna i samtliga kommuner i 23 yrken. Dra och klicka i kartbilden för att se snittlönerna i din kommun, eller välj yrkestabell under kartan.  2019-03-01

Nathalie Nylén drömmer om att vara helt självförsörjande om tio år. I dag har hon får, grisar, höns och odlar rotfrukter och grönsaker. Foto: Sören Andersson

Lämnar stadens hets

En våg sveper över landet i klimatångestens spår: många väljer bort övertidstimmar och konsumtionshets för att satsa på ett lugnare liv med självhus­hållning på landet. Möt två före detta kommun­anställda som helt ställt om sina liv.  2019-03-01

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb