×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Är du i riskzonen för utbrändhet?

Många av oss har arbeten som kräver mycket och där tempot är högt. Men för mycket stress kan göra oss sjuka. Lär dig tyda kroppens signaler på utbrändhet − och sätt stopp i tid.

All stress är inte dålig. Tvärtom kan den hjälpa oss att klara utmaningar och prestera bättre. Men när vi utsätts för stress under en längre tid och inte får tillräcklig återhämtning kan den bli skadlig. Att "gå in i väggen", alltså att drabbas av utmattningssyndrom – blir allt vanligare.

Tecken på att du stressar för mycket:

  • Du sover dåligt och är trött även när du vilat.
  • Du blir lätt irriterad och känner dig orolig.
  • Du glömmer saker, har svårt att koncentrera dig och att planera.
  • Du kan även få fysiska besvär som yrsel, värk och hjärtklappning.

Dags för förändring

Om du märker att kroppen reagerar negativt på stress behöver något förändras. Fundera över vad det är som gör dig stressad och prioritera att hitta tid för återhämtning. Ta kontakt med din chef om det är situationen på jobbet som gör dig stressad.

Din rätt till ett mänskligt arbetsliv

Var alltid uppmärksam på hur du mår och hur du har det på jobbet! Du har rätt till ett mänskligt arbetsliv där du mår bra och utvecklas på jobbet. Är du med i Vision kan du ta kontakt med ett lokalt ombud på din arbetsplats eller ringa våra rådgivare på Vision Direkt. De kan svara på alla frågor om dina rättigheter och ge tips på hur du kan påverka och förbättra din situation på jobbet. Så att du kan göra ditt jobb till din dröm. 


Ännu inte medlem i Sveriges snabbast växande fackförbund för tjänstemän inom välfärden?
Bli medlem idag – de tre första månaderna är kostnadsfria.

 

 

Tänk på att medlemsanmälan bara gäller till Vision, inte till A-kassan Vision.Vill du ha hjälp med att byta till A-kassan Vision från annan a-kassa? Här kan du byta a-kassa.

 

 

1020 nya medlemmar under april

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb