×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Lön, Fika

Lön efter kön

20 st har gjort detta engagemang tidigare

Ses över en fika och prata om jämställda löner. Hur ser det ut på er arbetsplats?

Kvinnodominerade yrken, sektorer och branscher värderas lägre (vare sig det är män eller kvinnor som gör jobbet). Jämställda löner är en oerhört viktig del i jämställdhetsarbetet. Att anordna en fika och prata om lön och jämställdhet är lätt som en plätt. Och det tar heller inte så lång tid att anordna. Köp gott fikabröd och kör ett soffsnack. Här kan du ladda ner diskussionsunderlag, informationsmaterial och enkla tips som du kan använda dig av om du vill. Du kan också fundera på egna frågor som ni vill diskutera.

Det här materialet får du

Fyll i för att ladda ner materialet

Glöm inte att bjuda på godis

I profilshopen har vi massor med bra profilprodukter till bra priser. Varför inte bjuda på lite godis samtidigt som ni diskuterar hur ni kan få det ännu bättre på jobbet.

Till profilshopen

Andra kollade även på

Att vara Vision-ombud

Att vara Vision-ombud

Fackligt uppdrag, After work

Varför inte ses på en trevlig After Work och berätta för dina kollegor vad det innebär att vara Vision-ombud? Kanske vill någon mer engagera sig!

Öppen på jobbet

Öppen på jobbet

Hållbart arbetsliv, After work

Alltför för många är inte öppna på jobbet. Att ses efter jobbet på en after work kan vara en bra form för att prata om viktiga saker på arbetsplatsen.

Öppen på jobbet

Öppen på jobbet

Hållbart arbetsliv, Fika

Köp gott fikabröd och kör ett soffsnack om möjligheterna till att vara öppen på jobbet.

Filtrera fram och välj en aktivitet
aktiviteter
Sortera efter

Ska du hålla i en aktivitet?

Passa på att köpa gott godis till deltagarna. Det finns massor med fina och bra profilprodukter till bra priser i vår profilshop.

Till shopen
aktivitetstips från Visions medlemmar

Dela med dig av lyckade aktiviteter

Har ni haft en lyckad aktivitet? Dela er aktivitet med andra genom att lägga upp den här.

Till formulär

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb