×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Du måste också vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Om du anmäler dig som medlem med startdatum bakåt i tiden ska du istället uppfylla kraven den dag du gör medlemsanmälan. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, anställning med lönebidrag eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hållbart arbetsliv, Fika

Stresskollen

303 st har gjort detta engagemang tidigare

Ingen ska behöva bli sjuk av sitt jobb. Du har rätt till en god arbetsmiljö och arbetsgivaren är ansvarig för det. Fika med dina kollegor och hitta gemensamma lösningar för ett mänskligare arbetsliv.

Genom att prata med dina arbetskamrater får du möjlighet att fundera över hur du har det på jobbet – vilka delar trivs ni med och vad skulle kunna göra er arbetsmiljö ännu bättre? Att kombinera en fika med att göra Stresskollen tillsammans är ett bra sätt att hitta tid att fundera över hur man har det på jobbet.

Det här materialet får du

Fyll i för att ladda ner materialet

Glöm inte att bjuda på godis

I profilshopen har vi massor med bra profilprodukter till bra priser. Varför inte bjuda på lite godis samtidigt som ni diskuterar hur ni kan få det ännu bättre på jobbet.

Till profilshopen

Andra kollade även på

Sätt tonen för framtidens arbetsliv

Sätt tonen för framtidens arbetsliv

Sätt tonen, Möte med medlemmar

Hur vill du och dina kollegor att framtidens arbetsliv ska vara? Använd er av Visions låt "Ingen maskin" som utgångspunkt för era diskussioner.

Att vara Vision-ombud

Att vara Vision-ombud

Fackligt uppdrag, After work

Varför inte ses på en trevlig After Work och berätta för dina kollegor vad det innebär att vara Vision-ombud? Kanske vill någon mer engagera sig!

Öppen på jobbet

Öppen på jobbet

Hållbart arbetsliv, After work

Alltför för många är inte öppna på jobbet. Att ses efter jobbet på en after work kan vara en bra form för att prata om viktiga saker på arbetsplatsen.

Filtrera fram och välj en aktivitet
aktiviteter
Sortera efter

Ska du hålla i en aktivitet?

Passa på att köpa gott godis till deltagarna. Det finns massor med fina och bra profilprodukter till bra priser i vår profilshop.

Till shopen
aktivitetstips från Visions medlemmar

Dela med dig av lyckade aktiviteter

Har ni haft en lyckad aktivitet? Dela er aktivitet med andra genom att lägga upp den här.

Till formulär

Följ Aktivitetsracet

Nyfiken på var man anordnar flest aktiviteter och vilka som är mest populära?

Till aktivitetsracet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb