×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fråga oss om allt som rör jobbet

Oavsett vad du behöver hjälp med på jobbet kan du alltid vända dig till vår rådgivning. Du når oss alla vardagar mellan 08 och 20. Kort svarstid är vår grej.

Ring 0771-44 00 00

Bli medlem – kostnadsfritt i 3 månader!

Bli medlem

Tips inför lönesamtalet

Behöver du pepp eller stöd inför ditt lönesamtal? Ring våra rådgivare för lönecoachning eller kolla in våra snabba tips.

Semester är vårt jobb

Dags att planera semestern? Hurra! Men är det egentligen du eller din chef som bestämmer när du kan vara ledig?

VOB eller VAB?

Febertemp i ena handen och jobbtelefonen i andra? Allt fler väljer eller känner sig tvungna att "vobba", men vad är det egentligen som gäller?

Vision chef

Är du chef?

Våra chefsmedlemmar har tillgång till professionell chefsrådgivning via Chef Direkt. Oavsett om din fråga handlar om din roll som arbetsgivare eller som medarbetare finns våra erfarna rådgivare till hands alla vardagar mellan 9-17.

Ring 0771 360 600

Vi försäkrar din inkomst

En av marknadens bästa inkomstförsäkringar ingår i ditt medlemskap i Vision.

  • Försäkrar din månadsinkomst under 160 dagar.
  • Gäller inkomster upp till 100 000 kronor.
  • Gäller alla anställningar, även vikariat.
Inkomstförsäkring

Gör som 199 000 andra. Bli medlem i Vision du också!

Vision är fackförbundet för dig som arbetar inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Ett medlemskap handlar om en sak: att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Därför Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb