×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fråga oss om allt som rör jobbet

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vilken rätt har du till exempel att jobba hemifrån och vad händer vid ett varsel? Du når oss alla vardagar mellan 08 och 20.

Ring 0771-44 00 00

Corona - vad gäller på jobbet?

Får jag stanna hemma för att jag är orolig att smittas? Får jag lön om skolan stänger? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om coronaviruset.

Vad gäller vid varsel?

I oroliga tider kan neddragningar leda till varsel. Innan någon sägs upp måste arbetsgivaren förhandla med facket. Om du är medlem kan vi stötta dig!

Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Extra bra att ha i oroliga tider och om du skulle bli av med arbetet. 

Gå med i rätt fackförbund

Det är viktigt att vara med i rätt fackförbund. Vision är fackförbundet för dig som arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Jobbar du inom ett annat område ska du vara med i ett annat förbund.

Se vilka som kan vara med

Bli medlem – kostnadsfritt i 3 månader!

Bli medlem

Vision chef

Är du chef?

Våra chefsmedlemmar har tillgång till professionell chefsrådgivning via Chef Direkt. Oavsett om din fråga handlar om din roll som arbetsgivare eller som medarbetare finns våra erfarna rådgivare till hands alla vardagar mellan 9-17.

Ring 0771 360 600

Vi försäkrar din inkomst

En av marknadens bästa inkomstförsäkringar ingår i ditt medlemskap i Vision.

  • Försäkrar din månadsinkomst under 160 dagar.
  • Gäller inkomster upp till 100 000 kronor.
  • Gäller alla anställningar, även vikariat.
Inkomstförsäkring

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb