×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Stöd till medlemsdialog

Några avdelningar har gjort Lönepeppen som medlemsaktivitet inför lönesamtalen som en del av Visions stöd till våra medlemmar inför lönesamtalen. Vi från avtalsnätverket i region mitt har utvecklat konceptet och vill sprida det som ett gott exempel för att öka vår handlingskraft och synlighet för våra medlemmar.

Avtalsnätverket har tagit fram två versioner av Lönepeppen.

Lönepeppen halvdag: Detta upplägg är det som Region Gävleborg brukar genomföra med sina medlemmar. Det tar ca 3 timmar att genomföra aktiviteten och du kan räkna på att upplägget kan kräva en halvdag.

Lönepeppen kort: Denna powerpoint utgår från Region Gävleborgs lönepepp men är kortare. Uppskattningsvis så tar den ca 1 timme för att kunna genomföras t.ex. i samband med en medlemslunch eller liknande. 

Nedan hittar du länkar till materialet:

-          Körschema för Lönepeppen med råd och tips vad man kan göra före - under – efter. 
           - Körschema lönepeppen

-          Powerpointpresentationerna som PDF
           - Lönepeppen halvdag
           - Lönepeppen kort

-          FAQ om Lönepeppen

Vill du som ombud genomföra Lönepeppen så kan du maila till centret sundsvall@vision.se så kan vi skicka över powerpointpresentationen med föredragsanteckningar.

Nyheter

Till arkivet

557 nya medlemmar under mars

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb