×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Monika Göl

Monika Göl

revisor

Område Syd

Region Skåne, avtalsområde SKR region

medicinsk sekretare

Född 1969


Vision måste vara för att vara relevanta för alla medlemmar. Hur välfärden ska finansieras och på vilket sätt det kommer påverka oss anställda är en sådan fråga. Som fackförbund måste vi kunna driva löneökningar för medlemmarna trots att ekonomin hos arbetsgivarna anses vara dålig. Den digitalisering, robotisering och införande av artificiell intelligens som sker i samhället idag påverkar även Vision. Vi måste fortsätta vara modiga, förändra och förbättra förbundet så det gagnar medlemmarna. Vi ska bidra till att förändringar både hos våra arbetsgivare och i förbundet genomförs säkert och ger rätt effekter. Att säkra den fackliga återväxten i förbundet är självklart av största vikt. Det handlar om att medlemmarna ska tycka det är attraktivt att ta ett lokalt facklig uppdrag. På så sätt säkrar vi att vi blir fler som deltar i det fackliga arbetet och att vi fortsatt bygger ett starkt förbund tillsammans. Ett starkt förbund som inte bara växer i antal medlemmar utan som även växer i representativitet. Det förbund som representerar flest medlemmar inom ett visst yrke är också det förbund som arbetsgivarna lyssnar mest till när det gäller deras frågor.

1946 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb