×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Michael Tuvesson

Michael Tuvesson

förbundsstyrelseledamot

Ingår inte i centrala valutskottets förslag.


Malmö pastorat, avtalsområde Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

kanslisekreterare


Arbetsmiljö och stressrelaterad ohälsa. Dagens arbetsliv präglas av uppskruvat tempo och krav på snabba omställningar. Företag och organisationer tvingas för sin överlevnad att anpassa sig till en allt hårdare konkurrens på en mer globaliserad och digitaliserad marknad. Krav på flexibilitet och effektivitet medför slimmade arbetsorganisationer. Snabba förändringar ger möjligheter till nya sätt att arbeta. För en del ger fria arbetstider och arbete på distans en ökad känsla av frihet. Men det kan också göra det svårare att sätta gräns mellan arbete och fritid. Andra kan uppleva ett starkt styrt och kontrollerat arbetsinnehåll med små möjligheter att påverka sitt arbete. Stressrelaterad ohälsa är idag en vanlig orsak till sjukskrivning orsakad av allt för stor psykisk arbetsbelastning. Det finns inga tecken på att den stressrelaterade ohälsan kommer att minska de närmaste fyra åren - snarare tvärtom. Det kommer därför bli oerhört viktigt att framöver intensifiera arbetet med de organisatoriska och sociala faktorer som påverkar arbetstagarnas hälsa.

1434 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb