×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Medlemsförmåner i Stockholm

Visions center i Stockholm har förhandlat extra bra medlemsförmåner i Stockholm, men gäller alla Visions medlemmar. Du som är medlem i Vision får extra rabatt på studieförbundet Sensus utbud. Vision erbjuder också samtliga medlemmar rabatt på en butikskedja och en konferensanläggning som ligger i Stockholm.

Här finns en sammanfattning av de medlemsförmåner som gäller samtliga medlemmar i Vision och som kan utnyttjas över hela landet. Nedan hittar du den förmån som är speciell för medlemmar i Stockholm, och de förmåner som gäller alla medlemmar men som de facto bara kan utnyttjas i Stockholmsområdet.

Medlemmar i Stockholm: Extra rabatt på Sensus

Du som är medlem i Vision i Stockholm får extra rabatt på studieförbundet Sensus utbud.

Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap. De har ett brett utbud av studiecirklar, kurser, kulturevenemang, föreläsningar, utbildningar och studiematerial inom bland annat områdena livsfrågor, mångfald, kultur och arbetsliv.

Du får 25 procents rabatt på alla kurser i Sensus öppna utbud, dock max 300 kronors rabatt. Läs mer om vilka kurser och cirklar som finns på Sensus hemsida.

Anmäl dig till en kurs genom att kontakta Kerstin Olsson på Sensus. Mejla kerstin.olsson@sensus.se eller ring 08 615 57 63. Ange att du är medlem i Vision region Stockholm. Du kan också skicka anmälan till Sensus, Box 4401, 102 68 Stockholm.

Alla medlemmar: Bonus på Alewalds sport

Du som är medlem i Vision får bonus på alla dina inköp hos Alewalds, en sportkedja med butiker i Stockholm och Uppsala.

För att få bonus måste du först gå med i Alewalds stamkundsklubb. Fyll i medlemsansökan här, skriv ut och ta med till din närmsta Alewalds-butik ihop med din legitimation.

Medlemskapet i Alewalds stamkundsklubb ger dig varje år en bonuscheck att handla för. Hur stor bonuscheck du får, beror på hur mycket du handlat för under året. Alla medlemmar i Vision hamnar automatiskt i den hösta bonusklassen, som ger en årlig bonuscheck värd 10 procent av inköpen under året. Det inkluderar inköp gjorda av familjemedlemmar som bor på samma adress.

Undantaget är all elektronik, cyklar, kikare, klockor, kajaker, kanoter, barnvagnar, träningsredskap, verkstadsjobb och prisnedsatta varor, där endast halva inköpsbeloppet är bonusgrundande. Köp av presentkort är inte bonusgrundande.

Det är kostnadsfritt att gå med i Alewalds stamkundsklubb.

Alla medlemmar: Rabatt på Bergendal

Avdelning och klubbar i Vision får 20 procents rabatt på alla konferensbokningar på kursgården Bergendal i Sollentuna utanför Stockholm.

Ur Visions avtal med kursgården:

  • Fri möteslokal
  • 20 procents rabatt på helpension
  • 20 procents rabatt på konferenslogi
  • Grupprum för 1 000 kronor

Läs mer på Bergendals hemsida.

Nyheter

Gå med Vision i Stockholms Prideparad 2019!

Vill du också uppleva stämningen i paraden och vara med och synliggöra arbetet för en arbetsplats för alla? Gå med Vision i Stockholms Prideparad 2019!  2019-07-05

Sommarhälsning från Veronica Magnusson

Här kommer en sommarhälsning från Visions förbundsordförande Veronica Magnusson. Glad sommar!  2019-07-05

Levnadslön - en förutsättning för Agenda 2030

Offentlig upphandling har en jätteviktig roll i arbetet med levnadslön i andra länder. Det lyfte Visions förbundsordförande Veronica Magnusson under ett seminarium där det pratades om hur alla i världshandeln ska kunna leva på sitt arbete.  2019-07-05

Mats Lindgren, Veronica Magnusson, Sigrid De Geyter, Jörgen Hermansson och Ardalan Shekarabi.

Samhällsbygge 2030 – från hållbarhetsvision till framgångsverksamhet

På onsdagen under Almedalsveckan deltog Veronica Magnusson i ett panelsamtal tillsammans med bland annat civilminister Ardalan Shekarabi, och där pratade de om hur framgångsnycklarna ser ut för att hållbarhetsvisioner ska bli verklighet.  2019-07-04

Till arkivet

494 nya medlemmar under augusti

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb