×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Regional Förbundskonferens 18-19 sept

Välkommen till Region Västs Regionala Förbundskonferens 2013!

Ta tillfället i akt och diskutera och resonera med andra förtroendevalda i Region Väst. Tillsammans gör vi varandra bättre!  En av de viktigaste frågorna kommer att vara Visions lönepolitik så kom med och diskutera hur Visions lönepolitik ska se ut framöver.

Du kommer också att få möjlighet att bidra och utbyta erfarenheter om hur ”Vi bygger Vision” och hur vi tillsammans kan förverkliga besluten som fattades på förbundsmötet i Norrköping. Här kommer vi att inspirera och inspireras av att diskutera yrkesfrågor, hur vi ställer frågan samt hur vi ökar trycket i våra hjärtefrågor mm.

Nedan har du ett ramprogram som sen kommer att fyllas med innehåll när vi närmar oss konferensen!

Program

Klicka här!

Plats
Quality Hotel Vänersborg (karta och vägbeskrivning)

Antal deltagare
Varje avdelning/klubb får skicka två representanter vardera förutom VGR som får skicka fem och Göteborg som får skicka fyra. Dessutom erbjuder vi en bonusplats till alla som tar med någon under 35 år. Vi kommer även att bjuda in representanter från valutskottet, RIM, Ledare i Vision samt Förbundsstyrelsen.

Kostnad och ledighet
Visions center i Göteborg står för resa, kost, logi, lokal och eventuell förlorad arbetsförtjänst. Boka din resa direkt efter att du har anmält dig, detta för att få tag på bästa priser. Resan bokar du via Tranås Resebyrå, 0140-37 50 30, uppge konto 66001 och kostnadsställe 060 när du gör din bokning. Vi erbjuder transport till och från stationen i Vänersborg om så önskas, detta väljer du i anmälan. Om du inte har facklig tid så begär du ledighet enligt §6 Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen.

Kontakt
Har du praktiska frågor kring din anmälan eller annat runt konferensen så kan du vända dig till Eric Johansson, eric.johansson@vision.se, 031-85 74 64. Har du frågor kring innehållet kan du vända dig till Eva Täng, eva.tang@vision.se, 031-85 74 69.

Anmälan
Du anmäler dig via formuläret nedan, alla uppgifter med en stjärna måste fyllas för att anmälan ska skickas iväg. Sista anmälningsdagen är 21 augusti. Anmälan är bindande!

Dela rum
Vi ser helst att så många som möjligt delar rum. Kan du tänka dig att dela rum med någon så bockar du i JA på frågan nedan och skriver namnet på den personen som du kan dela rum med i rutan. Givetvis måste den personen också anmäla sig genom formuläret.

Friskvård
Vi erbjuder 5 olika motionsalternativ innan middagen den 18 september. Förutom detta kan man givetvis ta en promenad eller något annat som passar. Då det är ett begränsat antal platser till de olika motionsaktiviteterna är det "först till kvarn" som tillämpas. Vilken aktivitet du vill anmäla dig till väljer du i anmälansformuläret nedan. Klicka på något av passen för att läsa mer och se vilka tider det är.

Anmälningstiden har löpt ut!

Nyheter

Tryggare arbetsvardag med nytt omställningsavtal

Arbetsmarknaden står inför förändrade spelregler. Digitala möjligheter leder till nya verksamhetsbehov – vissa jobb försvinner medan nya tillkommer. Omställningsavtalet finns där för att i alla lägen leverera en trygghet och en plan för vad som kommer hända härnäst i karriären.  för 11 dagar sedan

Medarbetare i Svenska kyrkan ska ha inflytande över lön och arbetstid

Reallöneökningar, en tydligare löneprocess och större inflytande över arbetstiden. Det är viktiga krav som Vision kommer att driva i avtalsrörelsen inom Svenska kyrkan.  för 13 dagar sedan

Ångestpodden om Socialrättsdagen: ”De som drabbas får aldrig glömmas bort”

Den 16 mars deltar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, skaparna av Ångestpodden, på Socialrättsdagen. På konferensen kommer de berätta om kampanjen #mellanstolarna – ett samarbete med Vision, BRIS, Suicide Zero och Hjärnkoll som engagerade socialministern Lena Hallengren.  för 14 dagar sedan

Nytt medlemserbjudande: Juristförsäkring

Vision kan nu erbjuda alla medlemmar i Vision att teckna en juristförsäkring via Folksam(/Familjens Jurist) till ett mycket förmånligt pris. Tecknar du försäkringen innan sista april så börjar den gälla direkt.  för 14 dagar sedan

Till arkivet

1594 nya medlemmar under januari

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Förtroendevald?

Allt du behöver för ditt uppdrag.

Engagemangskiosken

Med engagemangskiosken är det lätt att ordna aktiviteter på arbetsplatserna, och att sprida det ni gör till fler.

Vad engagerar dig?

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb