×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ledare i Vision

Är du en framtida ledare i Vision? Vill du utveckla dig själv och är en stolt facklig ambassadör som aktivt vill bidra till ett hållbart arbetsliv? Då är Ledare i Vision något för dig!

”Utbildningen Ledare i Vision öppnade verkligen mina ögon för det fackliga arbetet”

”Var lite skeptisk innan när jag fick höra av en tidigare ledare att det var den bästa utbildningen som hen någonsin gått, men det visade ju sig stämma på pricken”

”Den här utbildningen visade mig att rätt miljö, med rätt personer och rätt upplägg kan bidra till en ökad förståelse om sig själv och hur mitt sätt påverkar andra”

”Ledare i Vision har gett mig verktygen att utveckla både mig själv och vårt förbund. Drivkraften i att träffa andra med samma engagemang och med en mångfald av erfarenheter har gett mig ny energi och nya förutsättningar för ett framtida arbete för Vision. Jag rekommenderar alla att söka denna fantastiska utbildning."

Citat från tidigare deltagare

Du som går Ledare i Vision får

 • en start på din ledarskapsutveckling för att bli en lokal facklig ledare
 • personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan
 • en egen mentor och ett maxat nätverk med värdefulla kontakter
 • kunskap om Visions verksamhet och värdegrund

Vi söker dig som vill

 • vara med och påverka framtidensVision
 • utveckla dig själv som ledare och förtroendevald
 • bli en modern facklig ledare som står upp för Visions värdegrund
 • engagera dig i frågor som är viktiga för dig och kollegorna på arbetsplatsen
 • vara en stolt ambassadör för Vision
 • inspirera och låta andra växa
 • bidra till ett hållbart arbetsliv

Målgrupp

Du som söker är medlem eller förtroendevald. Deltagarna väljs utifrån Visions mål och riktlinjer. Personer under 35 år prioriteras och vi eftersträvar mångfald.

Omfattning

Denna utbildning genomförs en gång per år. Den består av 4 x 2 utbildningsdagar på internat samt 2-3 webbseminarier. Tid för träffar med mentor och lokala aktiviteter tillkommer. Du kommer också få uppgifter att jobba med under utbildningen som pågår mellan april till november. Det är viktigt att du har möjlighet att investera tid och engagemang i utbildningen. Räkna med minst 11 dagars arbetstid. Är du förtroendevald så söker du ledighet hos arbetsgivaren med stöd av LFF § 6. Vision ersätter eventuell förlorad arbetsförtjänst för de fysiska träffarna. Behöver du stöd i samtalet med din arbetsgivare gällande din ledighet så är du välkommen att kontakta ditt regionala center. Vision betalar mat, resor, logi samt material.

Ansökning     

Ansökningsperioden är för närvarande stängd. Mer information om nästa ansökningsperiod kommer inom kort.        

Frågor? Mejla Marie-Louise Mattsson, ombudsman utbildningsgruppen på marie-louise.mattsson@vision.se 

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Gå till frågeforum