×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

  • Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Utbildning

Letar du efter verktyg att påverka din egen utveckling, karriär och hur du trivs på jobbet? Som medlem i Vision har du tillgång till utbildningar som får dig att växa.

Ett schyst arbetsliv

E-utbildningen Schyst arbetsliv ger dig verktygen och kunskapen du behöver för att göra jobbet till din dröm. Du får koll på hur du påverkar din lön, dina förutsättningar och din utveckling.

Var dig själv på jobbet

Vår dröm är att alla ska trivas och kunna vara sig själva på jobbet. Därför erbjuder vi en e-utbildning om hur vi tillsammans skapar öppna och inkluderande arbetsplatser.

Led framtidens Vision

Brinner du för ett hållbart arbetsliv och vill engagera dig för dina kollegor? Genom utbildningen Ledare i Vision får du kunskap och verktyg att bygga framtidens Vision.

Bättre möten

Testa, träna och lär mer om kommunikation och effektiva möten med hjälp av Suntarbetslivs digitala utbildning.

Digital arbetsmiljöutbildning

Att ha en bra arbetsmiljö handlar om att ha rätt förutsättningar för att må bra och trivas på jobbet. I den här partsgemensamma utbildningen från Suntarbetsliv.se får du koll på hur man gör.

Hälsosammare skiftarbete

En partsgemensam e-utbildning från Region Skåne för dig som schemalägger eller jobbar skiftarbete.

Är du ombud?

För dig som har ett förtroendeuppdrag för Vision på din arbetsplats har vi en mängd utbildningar. 

Utbildningar för förtroendevalda

Förverkliga din chefsdröm

För dig som är ledare erbjuder Vision Chef en rad utbildningar som hjälper dig lyckas i din chefsroll..

Chefsseminarier nära dig

Vision Chef anordnar ett stort antal seminarier runt om i Sverige! Kom och mingla med andra chefer och utbyt erfarenheter, ställ frågor till din personliga ombudsman och tanka ny kunskap.

Stöd i digitaliseringen

Drömmer du om mindre IT-strul? Effektivisera din vardag och lär dig mer om Office-programmen! Som medlem i Vision har du fri tillgång till vår kunskapsportal där vi samlat webbinarier, instruktionsfilmer och tips inom Office och Office 365.

Hitta ett webbinarium

E-utbildning om stress

Alla som befinner sig i arbetslivet möter stress i olika grad och med olika yttringar. Den här snabba utbildningen från Arbetsmiljöverket kan hjälpa dig att förstå och förebygga stress.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb