×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, lönebidragsanställning eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan!

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Visions utbildningar

Visions utbildningar lär dig spelreglerna på jobbet, och ger dig möjlighet att utvecklas. Är du förtroendevald får du utbildning för ditt fackliga uppdrag.

Schyst arbetsliv

Lär dig spelreglerna på jobbet med utbildningen Schyst arbetsliv. Du lär dig om hur du får inflytande på jobbet och du får verktyg att påverka din egen utveckling. Du kan gå utbildningen tillsammans med dina kollegor, eller på egen hand som e-utbildning här på vision.se.

Schyst arbetsliv

Utmana dina fördomar med e-utbildningen Öppna upp

Tillsammans med en virtuell coach och en diskussionsgrupp ställs du inför frågor som hjälper dig att se dina egna fördomar, väcka tankar kring vad som är norm respektive avvikande och vad du kan göra för att vidga ditt synsätt.

Du behöver inte vara inloggad på vision.se för att gå denna e-utbildning. Därför har vi inte koll på vilka som gått utbildningen. Det är inte heller möjligt att få ut ett intyg på att du genomfört den.

Starta utbildning

Utbildningar för dig som är förtroendevald

Har du blivit förtroendevald i Vision får du utbildning för ditt fackliga uppdrag. Vision har ett omfattande utbildningsprogram för förtroendevalda. Flera utbildningar finns även som e-utbildningar.

Utbildningsutbud

E-utbildningar

Flera av Visions utbildningar finns som e-utbildningar här på vision.se. Du studerar på egen hand när det passar dig och du kan när som helst repetera de delar du vill. När du loggat in kan du starta e-utbildningarna.

Visions e-utbildningar

738 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 8 2017

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb