×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem.

Är du inte fullt arbetsför när du blir medlem behöver du kontakta försäkringsbolaget, eftersom det ställs vissa hälsokrav. Du måste också vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Om du anmäler dig som medlem med startdatum bakåt i tiden ska du istället uppfylla kraven den dag du gör medlemsanmälan. Med fullt arbetsför menas att du kan utföra ditt vanliga arbete utan undantag, inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning och inte av hälsoskäl har särskilt anpassat arbete, anställning med lönebidrag eller liknande. Är du sjuk kortare tid än 15 dagar räknas du som fullt arbetsför.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Utbildning

Letar du efter verktyg att påverka din egen utveckling, karriär och hur du trivs på jobbet? Som medlem i Vision har du tillgång till utbildningar som får dig att växa.

Ett schyst arbetsliv

E-utbildningen Schyst arbetsliv ger dig verktygen och kunskapen du behöver för att göra jobbet till din dröm. Du får koll på hur du påverkar din lön, dina förutsättningar och din utveckling.

Var dig själv på jobbet

Vår dröm är att alla ska trivas och kunna vara sig själva på jobbet. Därför erbjuder vi en e-utbildning om hur vi tillsammans skapar öppna och inkluderande arbetsplatser.

Led framtidens Vision

Brinner du för ett hållbart arbetsliv och vill engagera dig för dina kollegor? Genom utbildningen Ledare i Vision får du kunskap och verktyg att bygga framtidens Vision.

Bättre möten

Testa, träna och lär mer om kommunikation och effektiva möten med hjälp av Suntarbetslivs digitala utbildning.

Digital arbetsmiljöutbildning

Att ha en bra arbetsmiljö handlar om att ha rätt förutsättningar för att må bra och trivas på jobbet. I den här partsgemensamma utbildningen från Suntarbetsliv.se får du koll på hur man gör.

Hälsosammare skiftarbete

En partsgemensam e-utbildning från Region Skåne för dig som schemalägger eller jobbar skiftarbete.

Är du ombud?

För dig som har ett förtroendeuppdrag för Vision på din arbetsplats har vi en mängd utbildningar. 

Utbildningar för förtroendevalda

Förverkliga din chefsdröm

För dig som är ledare erbjuder Vision Chef en rad utbildningar som hjälper dig lyckas i din chefsroll..

Chefsseminarier nära dig

Vision Chef anordnar ett stort antal seminarier runt om i Sverige! Kom och mingla med andra chefer och utbyt erfarenheter, ställ frågor till din personliga ombudsman och tanka ny kunskap.

Webbinarier som effektiviserar din vardag

Drömmer du om mindre IT-strul? Att bemästra de vanligaste dataprogrammen, såsom Word och Excel, är ett steg på vägen. Våra webbinarier är korta webbsända utbildningar du kan göra var du vill. 

Hitta ett webbinarium

E-utbildning om stress

Alla som befinner sig i arbetslivet möter stress i olika grad och med olika yttringar. Den här snabba utbildningen från Arbetsmiljöverket kan hjälpa dig att förstå och förebygga stress.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb