×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Dreamteam Webb 2021-01-19, Stockholm

Kursen går: 2021-01-19
Ort:  Webb
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2021-01-19 kl: 13:00
Kursen slutar: 2021-01-19 kl: 15:00
Plats: Zoom,
Kontaktperson: Inger Pettersson
Kontakt: inger.pettersson@vision.se

Inbjudan till Dreamteam-träff - Länk för att koppla upp sig: https://vision-se.zoom.us/j/94978685868 - _______________________________________________________________ På Dreamteamträffar möts förtroendevalda som finns i Stockholm och får inspiration, utveckling och idéer i hur vi kan bli fler medlemmar och jobba med medlemsutveckling. Du som är intresserad av rekrytering är varmt välkommen till våra Dreamteamträffar. - OBS nytt datum 2021-01-19 - Den här gången kommer ni att få träffa Niklas Delmar som pratar om engagemang. Välkommen till att träffa Niklas Delmar som pratar om engagemang! - Hur skapar vi förutsättningar för engagemang i en tid av stor ovisshet? - Hur kan vi påverka vår egen energi så att vi huvudsakligen gör saker vi får energi av? - Hur kan vi påverka våra resultat genom vår egen attityd och de saker vi väljer att göra? Vi vill ge dig som förtroendevald en inspirerande eftermiddag så att du behåller ditt engagemang och orka Ställa frågan till nya medlemmar och att ta hand om våra medlemmar på bästa sätt i de här annorlunda tiderna . Niklas Delmar är medgrundare till HejEngagemang! Han kommer att berätta om hur vi kan påverka vårt eget välmående genom att ta kommando över vår egen energi och därigenom även påverka vår attityd till den ovisshet som råder nu. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Inger Pettersson på mail inger.pettersson@vision.se Varmt välkomna! Inger Pettersson och Malin Örtegren, Visions center i Stockholm

1024 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar under sommaren kl 9-17. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb