×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

En arbetsplats för alla - fördjupning för ombud och skyddsombud för dig i region Syd, Sydost, Väst

Kursen går: 2020-02-24--2020-02-25
Ort:  Nässjö
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2020-02-24 kl: 09:30
Kursen slutar: 2020-02-25 kl: 16:00
Plats: Hotell Högland, Nässjö
Kontaktperson: Katarina Patzelt Brandt
Kontakt: katarina.patzeltbrandt@vision.se

Utbildningen vill bidra till att du som ombud eller skyddsombud vågar och vill agera för mångfald och inkludering på arbetsplatsen. Genom självkännedom och kunskap om hur normer fungerar och påverkar oss är det lättare att vara normmedveten och bidra till en positiv förändring. Förståelse för Visions värdegrund och kunskap om lagar och stöd i ditt uppdrag ger dig en grund att stå på. Målet är att du ska förstå dina rädslor, våga ifrågasätta normer och få metoder, insikter och kunskap att bidra till en arbetsplats för alla. Målgrupp: Utbildningen vänder sig till Vision-ombud och skyddsombud i avdelningar och klubbar. Det är viktigt att du har registrerat uppdraget Vision-ombud eller skyddsombud innan du anmäler dig för att du ska få plats enligt principen först till kvarn. Uppdragen som t.ex. chefsombud och huvudskyddsombud är andra uppdrag. I mån av plats fyller vi på utbildningen med förtroendevalda som har andra uppdrag registrerade. Kontakta styrelsen i din klubb eller avdelning om du behöver hjälp. Är du klubbmedlem och behöver hjälp med registrering kontakta ditt regionala center. Omfattning: Utbildningen innefattar totalt tre arbetsdagar där du deltar fysiskt under två dagar. Föruppgifter, efteruppgifter och ett avslutande obligatoriskt webbseminarie tar sammanlagt en arbetsdag. Datum för webbseminarie är 14 april 2020 kl 10-11 Kostnader och ledighet: Vision står för resor, konferenskostnader, kost och kursmaterial. Ledighet hos arbetsgivaren söker du med stöd av LFF § 6. Vision ersätter eventuell förlorad arbetsförtjänst. Om du har några funderingar kring utbildningens innehåll: Kontakta Marie-Louise Mattsson, marie-louise.mattsson@vision.se

1280 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb