×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Nätverksträff för huvudskyddsombud

Kursen går: 2019-11-19
Ort:  Stockholm
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2019-11-19 kl: 12:00
Kursen slutar: 2019-11-19 kl: 15:30
Plats: Vision, Hangövägen 20, Gärdet, Stockholm
Kontaktperson: Lena Lundgren
Kontakt: kurs.stockholm@vision.se

Nätverksträff för huvudskyddsombud! En fullspäckad halvdag där vi börjar dagen med lunch och får en presentation av Björn Cardenas kring Visions strategiska arbetsmiljöarbete, och vilka frågor som är aktuella. Ni kommer också att ges möjlighet att ställa frågor och dela med er av era erfarenheter. Vi avslutar sedan dagen med en utbildning/föreställning om arbetet runt sexuella trakasserier (och trakasserier). Tage Granit besöker oss med deras utbildning ”Bryt tystnaden” som de tagit fram i samarbete med TCO. De använder sig av teater för att skapa dialog och diskussion kring svåra ämnen. Tanken är att vi sedan tillsammans kan utvärdera denna form av utbildningsformat, för att se om vi kan använda dem (eller andra liknande utbildningsformat) vid kompetensutvecklingsinsatser för våra övriga skyddsombud. Program: 12:00 Lunch och presentation av Björn Cardenas 13:30 Paus 14:00 Bryt tystnaden – En utbildning om arbetet runt sexuella trakasserier 15:30 Slut för dagen Om du inte kan komma direkt vid lunch, eller behöver avvika tidigare så får du gärna skriva det i din anmälan. Datum: 19 november Tid: 12:00-15:30 Plats: Hangögatan 20 plan 5, Värtahamnen. Närmaste tunnelbanestation är Gärdet. Anmälan senast den 12 november 2019. Ledighet Sök ledigt hos arbetsgivaren enligt Lagen om förtroendemans ställning, §7 LFF, där arbetsgivaren ger ledighet och står för förlorad arbetsinkomst. §7 ger rätt till ledighet med lön vid ledighet som avser den fackliga verksamheten på förtroendemannens egen arbetsplats. Dvs. utbildning, genomgång av avtal etc. som ombudet behöver för att kunna utöva fackligt arbete hos sin arbetsgivare. Varmt välkommen! Visions center i Stockholm

899 nya medlemmar under november

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb