×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro, Kivra eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Fika för rätt lön - för dig i Salem!

Kursen går: 23 januari 2019
Ort:  Salem
Anmälningstiden har gått ut

Fika för rätt lön! Snart börjar 2019 års löneöversyn. Vet du hur din lön bestäms, och hur du kan påverka den? Dina förutsättningar, din utveckling och din lön hänger ihop. Känner du till Visions lönestatistik? Hur är din lön idag jämfört med statistiken? Vilken roll spelar omvärlden in på lönen? Välkommen till ett frukostmöte där du får möjlighet att träffa ditt lokala Vision-ombud, Lisa Källberg Vittikko samt Annelie Elgevi och Stefan Mella, regionala ombudsmän på Vision. Du kommer få stöd för att få ut så mycket som möjligt av ditt eget lönesamtal som du ska ha under våren samt kunskap om hur lönesättningsprocessen går till. När: Onsdagen den 23 januari 08.15 - 09.30. Var: Sammanträdesrummet Bergaholm, Salems kommun. Anmälan: Senast fredag den 18 januari. Vision är en Fair Union och tar ansvar! För att minska vår klimatpåverkan väljer vi därför att servera en vegetarisk macka till fikat. Kom ihåg att meddela om du har någon matallergi vid anmälan. Anmäler dig gör du här. Vid frågor kontakta Annelie Elgevi, annelie.elgevi@vision.se eller 08 789 63 82 Varmt välkommen! Lisa Lisa Källberg Vittikko, Vision-ombud Annelie Elgevi, regionombudsman Stefan Mella, regionombudsman

Kursen startar: 2019-01-23 kl: 08:15
Kursen slutar: 2019-01-23 kl: 09:30
Kontaktperson: Annelie Elgevi
Kontakt: annelie.elgevi@vision.se

1240 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 8 2018

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb