×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

  • Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefsseminarium - Konflikthantering i ledarskapet, Stockholm

Kursen går: 2020-04-23
Ort:  Stockholm
Sista anmälningsdatum: 14 april 2020

Kursen startar: 2020-04-23 kl: 09:00
Kursen slutar: 2020-04-23 kl: 12:00
Plats: Scandic Anglais,
Kontaktperson: Birgitta Wrede
Kontakt: kurs.stockholm@vision.se

Välkommen till seminarium om Konflikthantering i ledarskapet! Välkommen till ett seminarium som tar upp konflikter som en naturlig och nödvändig del för en organisations utveckling. Möjligheten till framgång avgörs av de förhållningssätt och metoder du använder för att hantera konflikterna. Du får insikt om vad som får människa och organisation att samspela väl och redskap för att bygga en robust samarbetskultur. Under chefsseminariet varvas föreläsning med reflektion och diskussion, praktiska övningar och tips om användbara verktyg. Ur innehållet • Olika slag av konflikter – olika hantering • Hur bryter du destruktiva konfliktförlopp och ger akt på tidiga signaler? • Maktmetoder och mänsklighet • ”Jag har rätt, du har fel” – personliga förhållningssätt och konfliktstilar • Kränkningar och trakasserier • Hur skapar du konfliktberedskap och gott samarbete? Föreläsare: Seminariet hålls av ledarskapsutvecklare Joakim Jareld. Hans vision är att inspirera till ett arbetsliv där företags kultursyn och individers drivkrafter förenas i gemensamma mål. Lite fakta om Joakim – Tidigare chefsförhandlare och ledarutvecklare på Unionen. Arbetar nu i egen verksamhet med fokus på förebyggande och ingripande konflikthantering, medling, utbildning och praktisk hjälp till arbetsgivare att komma till rätta med det systematiska arbetsmiljöarbetet samt individ- och grupputveckling. Joakim är akademiskt grundad i Lund inom bl.a. juridik och filosofi samt medlingsutbildad i Stockholm och London. Den 23 april 2020 Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm Tid: 09:00-12:00 (Börjar 08:30 med frukostfika). Anmäl dig gärna nedan senast den 14 april. Ange även eventuell matallergi. Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt och Vision bjuder på fika. Resor och eventuellt förlorad arbetsförtjänst står du själv för. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Aktiviteten är till för chefsmedlemmar inom Vision, och du kan kostnadsfritt bjuda med en kollega, som ännu inte är Visionsmedlem, då anger du kollegans namn, mobilnummer och e-post i samband med din egen anmälan. Varmt välkommen! Birgitta Wrede Personlig ombudsman för chefer

Anmälan

560 nya medlemmar under april

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 1 2020

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb