×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefsseminarium - Inkluderande ledarskap - Så skapar du en arbetsplats fri från trakasserier och diskriminering, Kiruna

Kursen går: 4 september 2019
Ort:  Kiruna
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2019-09-04 kl: 08:30
Kursen slutar: 2019-09-04 kl: 12:00
Plats: Scandic Ferrum, Kiruna
Kontaktperson: Patrik Ekman
Kontakt: kurs.lulea@vision.se

Ett förebyggande arbete mot diskriminering, trakasserier och sexuella trakasserier ska finnas på alla arbetsplatser, och det är du som chef som har ansvaret att detta sker. Under det här seminariet går vi kortfattat igenom vad lagen kräver samt metoder och verktyg till hjälp i ditt uppdrag att genomföra arbetet på din arbetsplats. Så att du kan ta nästa steg och skapa de bästa förutsättningarna för en arbetsplats för alla. Föreläsare: Matilda Andersson är jämställdhets− och mångfaldskonsult och expert på diskriminering, aktiva åtgärder och inkluderande ledarskap. Matilda har lång erfarenhet av att jobba praktiskt med att skapa inkluderande arbetsplatser. Lisa Andersson driver genuspedagog.se där hon utbildar företag och organisationer. Lisa är en engagerad föreläsare och handledare i frågor om makt, normer och värdegrund med fokus på genus, jämställdhet, normkritik och likabehandling. OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Aktiviteten är för chefsmedlemmar inom Vision, men du kan kostnadsfritt bjuda in en kollega som är intresserad av att bli medlem i Vision. Ange då kollegans kontaktuppgifter som namn, personnummer, telefonnummer och e-postadress. Är alla platser bokade hamnar du på kö. Efter att sista anmälningsdagen passerat kontaktar vi dig som fått en plats med en bekräftelse. Har du hamnat på kö meddelar vi dig detta med information att vi kontaktar dig om en plats blir ledig. Kostnader Visions center i Luleå bjuder på föreläsningen samt fika och lunch. Resor och eventuellt förlorad arbetsförtjänst står inte Vision för. Vi hoppas att din arbetsgivare kan bjuda dig att gå på denna föreläsning

831 nya medlemmar under augusti

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 5 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb