×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Styrelseutvecklingsdag för Rikstolk

Kursen går: 6 september 2019
Ort:  Stockholm
Sista anmälningsdatum: 30 augusti 2019

Kursen startar: 2019-09-06 kl: 10:00
Kursen slutar: 2019-09-06 kl: 15:00
Kontaktperson: Lena Lundgren
Kontakt: kurs.stockholm@vision.se

Styrelseutvecklingsdag för Rikstolk Syfte: En grund i hur en styrelse inom Vision bör arbeta och vad som ingår i dess uppdrag. Vi kommer att gå igenom hur Vision som organisation är uppbyggt, och hur man som medlem påverkar, Visions hjärtefrågor etcetera. Därefter kommer vi att fokusera mer kring den verksamhetsplan ni i Rikstolk har tagit fram, och hur ni kan jobba för att nå dessa mål. Det kommer även att finnas möjlighet för er att lyfta frågor ni vill att vi ska fokusera på under dagen. Var: Visions Förbundshus, Hangövägen 20, Stockholm, 115 41 Stockholm. Anmäl dig i receptionen på plan 5. När: Fredagen den 6 september. Kl 10:00 Fika och introduktion Kl 12:00 Lunch Kl 15:00 Avslutning med fika. Föranmälan: Sker via länken här senast den 30 augusti. Skriv i din anmälan om du har avvikande kost eller allergier. Ledighet: Om du under denna dag behöver tacka nej till tolkuppdrag så kommer Vision att ersätta dig för förlorad arbetsinkomst mot uppvisande av intyg. Du kommer då att få en reseräkning som du lämnar in. Resa: För dig som bor utanför Stockholm så bekostar Vision din resa. Enligt Visions resepolicy så är det i första hand resa med tåg i 2:a klass som gäller. Har du inte möjlighet att resa tur- och retur under samma dag så vänligen kontakta lena.lundgren@vision.se. Du bokar själv din resa via Tranås resebyrå. Boka din resa genom Tranås Resebyrå på telefon 0140 375030 eller e-post till europe@tranas-resebyra.se. Uppge konto 68065 och kostnadsställe 040. Resor ska enligt Visions resepolicy i första hand ske med kollektivtrafik. https://vision.se/contentassets/c5e9bb66d22b4ede921055db75d534a0/resepolicy-vision.pdf Varmt välkommen! Visions center i Stockholm

Anmälan

589 nya medlemmar under augusti

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 4 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb