×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Dreamteam-träff, Stockholm

Kursen går: 2020-06-04
Ort:  Webb, Adobe Connect
Sista anmälningsdatum: 28 maj 2020

Kursen startar: 2020-06-04 kl: 13:00
Kursen slutar: 2020-06-04 kl: 14:15
Plats: Adobe Connect,
Kontaktperson: Inger Pettersson
Kontakt: kurs.stockholm@vision.se

Inbjudan till Dreamteam-träff _______________________________________________________________ På Dreamteamträffar möts förtroendevalda som finns i Stockholm och får inspiration, utveckling och idéer i hur vi kan bli fler medlemmar och jobba med medlemsutveckling. Du som är intresserad av rekrytering är varmt välkommen till våra Dreamteamträffar. På våra Dreamteamträffar har vi tidigare träffas fysiskt, men då vi inte har möjlighet att göra det just nu så bjuder vi in dig till ett webbinarium istället. För att ni ska orka fortsätta att vara motiverade och att Ställa frågan och bemöta medlemmar på ett bra sätt, i den nu annorlunda situation vi befinner oss i, vill vi bjuda in dig till ett webbseminarium för att fylla på med ny energi ” Hemligheten bakom ökad motivation ” Att känna sig motiverad, engagerad och i bästa fall passionerad är dröm för många, men också en vardag för andra. Men hur kan vi känna det och hur skapar vi det? Vi har bjudit in Linda Hammarstrand som bla är verksam i Culture Academy och har en lång erfarenhet av kommunikation och vad som gör oss människor motiverade och engagerade. Välkommen att träffa Linda Hammarström som ger dig idéer för att hitta och behålla din motivation! När: 4 juni klockan 13.00 -14.15 Anmälan: Sker nedan senast den 28 maj Har du några frågor är du välkommen att kontakta Inger Pettersson på telefon 08-789 65 23 Varmt välkomna! Inger Pettersson och Malin Örtegren, Visions center i Stockholm

Anmälan

1343 nya medlemmar under maj

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 1 2020

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb