×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Facklig boost för dig inom socialt arbete!

Kursen går: 28-29 augusti 2019
Ort:  Gävle
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2019-08-28 kl: 11:30
Kursen slutar: 2019-08-29 kl: 13:00
Kontaktperson: Linda Hjelm
Kontakt: kurs.sundsvall@vision.se

Facklig boost för dig inom socialt arbete! Vision är Fackförbundet för dig som jobbar inom socialt arbete. Nu bjuder vi in dig som dessutom är fackligt förtroendevald till en facklig boost med fokus på att göra skillnad för framtidens socialtjänst och arbetsliv. I Vision jobbar vi för ett mänskligt arbetsliv – där vi tillåts brinna för något och har rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Där vi inte blir sjuka av stress. Hur kan vi göra skillnad så att jobben i framtidens socialtjänst blir just så? En sak är säker och det är att när vi är många har vi kraft att förändra och det är lättare att ta initiativ och påverka så att framtidens arbetsliv blir ännu bättre. Under dag ett deltar Visions socialpolitiska strateg, Sara Roxell, som bland annat sitter i expertgruppen till Framtidens socialtjänst. Boosten innehåller såväl nätverkande, kunskapshöjning som kompetensutveckling. Och självklart spelar du och ditt engagemang en viktig roll för resultatet! • Påverka framtidens socialtjänst • Göra skillnad • Dela goda exempel • Bygga facklig styrka

1203 nya medlemmar under juni

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 4 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb