×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Webbutbildning Arbetsrättslig för dig med förhandlingsfullmakt nivå 1 eller godkänd förhandlare tillhörande Visions Center i Västerås.

Kursen går: 2021-05-19
Ort:  Webbforum
Sista anmälningsdatum: 11 maj 2021

Kursen startar: 2021-05-19 kl: 09:00
Kursen slutar: 2021-05-19 kl: 11:00
Kontaktperson: Therese Lindkvist
Kontakt: therese.lindkvist@vision.se

Webbutbildning för dig med förhandlingsfullmakt nivå 1 eller godkänd förhandlare. Välkommen till arbetsrättslig kompetensutveckling för dig som förhandlare i Område Västerås 2021! Målgrupp: Du som får detta har tidigare fullföljt utbildningen Vision och arbetsrätten grund och har förhandlingsfullmakt på nivå 1 eller intyg som Godkänd förhandlare. Syfte och upplägg: Med dessa utbildningar vill vi ge påfyllning och utveckling av innehållet i den fysiska utbildningen med syftet att stärka oss i rollen som lokala företrädare och förhandlare. Utbildningarna kommer att ges digitalt, ni deltar via dator på en plats som passar er. Upplägget kommer ha inslag av casemetodik- och/eller gruppuppgifter. Kortare föruppgifter kan förekomma. Tid: 09.00-11.00 När: 19 maj 2021 Arbetsgivarens omplaceringsrätt, vi går igenom vilka rättigheter arbetsgivaren har enligt lag och avtal att omplacera sina medarbetare. Utbildare: Jan Andersson Anmälan senast 11 maj Utbildningen är digital och körs via Teams vid detta tillfälle. Frågor: Maila Therese Lindkvist therese.lindkvist@vision.se .

Anmälan

341 nya medlemmar under maj

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar under sommaren kl 9-17. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Gå till frågeforum