×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Webbinarie Tema Uppsägning i samband med sjukdom

Kursen går: 18 december 2018
Ort:  Webbinarie
Anmälningstiden har gått ut

Webutbildningar i arbetsrätt Centret i Västerås erbjuder under hösten tre webutbildningar på aktuella arbetsrättsliga teman. Målgruppen är du som är förtroendevald i region Västerås och som ger rådgivning till medlemmar i arbetsrättsliga frågor, deltar i förhandlingar eller i övrigt har ett intresse i att utveckla eller underhålla dina arbetsrättsliga kunskaper. Du deltar via din dator vid de tillfällen som intresserar dig. En särskild länk som ger tillträde till respektive utbildning skickas till dig inför utbildningstillfället. För att kunna ta del av innehållet måste du ha en dator som kan spela upp ljud. Utbildare är ombudsmän på Visions center i Västerås. Utbildningen tar som mest 90 minuter. TEMA: Uppsägning i samband med sjukdom 18 december 09.00-10.30 Vi får ofta frågor om uppsägning i samband med sjukdom och Ag vilja att avsluta anställningar hos de individer som är eller varit sjuka en längre tid, och vi hamnar ofta i hur vi kan agera och vilka krav som vi kan ställa på Ag innan Ag vidtar en sådan åtgärd som uppsägning eller avslut. På denna utb kommer vi gå igenom LAS och den förstärkta anställningsskyddet i samband med sjukdom, Vi kommer att gå inom rehabkedjan och Ag ansvar i arbetet och hur omfattande rehabkedjan ska vara innan Ag kan gå till nästa steg? Hur och på vilket sätt ska Vision vara för stöd för medlemmen i detta arbete? Utbildare: Thomas Brunkert/Elisabeth Johansson och Linda Andersson. Anmäl dig senast 11 dec

Kursen startar: 2018-12-18 kl: 09:00
Kursen slutar: 2018-12-18 kl: 10:30
Kontaktperson: Therese Lindkvist
Kontakt: therese.lindkvist@vision.se

743 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 8 2018

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb