×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Lär dig intresseförhandla om lön! (Stockholm)

Kursen går: 2021-04-20
Ort:  Webb, Stockholm
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2021-04-20 kl: 09:00
Kursen slutar: 2021-04-20 kl: 11:00
Kontaktperson: Sebastian Bozo Skårman
Kontakt: kurs.stockholm@vision.se

- Kursen riktar sig till dig som är förtroendevald och sitter i styrelsen för din avdelning/sektion/klubb - Lär dig att intresseförhandla om lön! Vi bjuder in er som sitter i styrelse och är intresserade av att förbättra de lönemässiga villkoren för era medlemmar. Syftet med projektet är att skapa bättre villkor för våra medlemmar och ge er mer erfarenhet inom området intresseförhandlingar, med särskilt fokus på lön. Upplägget inleds med en digital träff där vi diskuterar intresseförhandlingar. Inför träffen behöver ni ta fram en lönefråga som ni skulle vilja förhandla. Det kan exempelvis röra sig om framtagandet av ett årshjul för att säkerställa att lönerevisionen följs, möjlighet till extra pensionsavsättningar istället för löneökning eller bruttolöneavdrag. Listan kan göras lång och ni väljer själva ett ämne, så länge det är inom ramen för lön! Ni får sedan en period om drygt 6 veckor där ni genomför intresseförhandlingen med arbetsgivaren. Under tiden finns vi här för att coacha er. Vi avslutar sedan projektet genom att ha en uppföljningsträff där vi firar framgångar, pratar om faktorer för att lyckas och vad som kunde ha gjorts bättre. Välkomna! Länk till Zoom skickas ut några dagar innan seminariet Förberedelser: Material skickas ut i förväg som vi rekommenderar att du läser igenom. Har du frågor är du välkommen att kontakta kurs.stockholm@vision.se Välkomna! Sebastian Bozó Skårman och Anneli Dynewall, Visions center i Stockholm

680 nya medlemmar under april

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar under sommaren kl 9-17. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb