Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

visiondirekt@vision.se

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos Förenade Liv, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem. Är du sjukskriven, eller har varit det de senaste tre månaderna, behöver du kontakta försäkringsbolaget eftersom det ställs vissa hälsokrav för att kunna få försäkringarna. Om du inte vill ha försäkringarna måste du kontakta försäkringsbolaget och tacka nej. Den automatiska anslutningen till försäkringarna gäller inte om du varit medlem i Vision under de senaste tolv månaderna.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan!

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Din karriär

Vilka är dina drivkrafter, och vad får dig att tycka att det är kul att gå till jobbet? Vilket jobb passar bäst för dig? Med Vision kan du undersöka vad som driver dig, och få tips för din framtida utveckling i arbetslivet.

Karriär kan betyda olika saker för olika personer. För en del kan det handla om att avancera uppåt. För vissa personer kan det vara att få vara kreativ, samarbeta i team, eller få mycket omväxling och vara oberoende. Andra vill fördjupa sig inom sitt område. Vision erbjuder flera sätt att ta reda på vad som är viktigt för dig i din karriär och hur du kan ta nästa steg.

Mentornätverket Karriärcoachning
CV-granskning Linkedin-granskning
Intervjuträning Karriär: Mallar övningar checklistor

 

Söka jobb: Vi hjälper dig steg för steg

Vill du bli bättre på att skriva cv och ansökan, förbereda anställningsintervjun eller kartlägga din kompetens? Vision ger dig mallar, övningar och checklistor.

Våra karriärtjänster

Få ditt cv och din Linkedin-profil granskad av proffs

När du skrivit ditt cv eller gjort en Linkedinprofil kan du vi granska dem åt dig och komma med tips som kan göra dem ännu bättre. Granskningen görs i samarbete med Verto och är helt kostnadsfri för dig som är medlem i Vision. Logga in på vision.se för att utnyttja tjänsten.

Karriärcoachning och intervjuträning

Som medlem i Vision kan du boka karriärcoachning på telefon med en professionell karriärcoach på Verto, eller träna med en karriärcoach inför en anställningsintervju. Du betalar mindre än halva priset för tjänsterna.

Lönecoachning och avtalsgranskning

 Mentornätverket: Goda kontakter är ovärderliga

Mentornätverket är en Visions plats för erfarenhetsutbyte och nya kontakter. Det är en webbaserad tjänst där du kan hitta mentorer och bollplank bland andra medlemmar i Vision. Oavsett om du vill ha en lyckad start på karriären, vill byta yrkeserfarenheter eller vill få nya perspektiv. Mentornätverket ingår i medlemskapet.

Nyheter

Så skriver du ett personligt brev som sticker ut

Floskler eller rå ärlighet? Så skriver du ett personligt brev som gör din jobbansökan intressant.  2016-12-16

Så fixar du första jobbet

Det där första kvalificerade jobbet efter studierna kan ju ibland vara svårt att få. Många arbetsgivare kräver relevant erfarenhet – men hur får man då den?  2016-12-10

Rekryterarens bästa tips – lyft fram personligheten

Linus Holmgren är rekryteringsansvarig på Vallentuna kommun och var en av de nominerade till Årets Nytänkare på Framtidsgalan 2016. Här kommer hans bästa tips till dig som ska söka nytt jobb.  2016-11-18

Söker du nytt jobb? Här är 12 vanliga intervjufrågor

Är du på jakt efter nytt jobb? Vision ger dig mallar, övningar och checklistor på allt som du kan behöva inför ditt jobbsökande.  2016-11-11

Till arkivet

1564 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 01 2017

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

visiondirekt@vision.se