×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Webbinarier - lika rättigheter och möjligheter

Som medlem i Vision är du välkommen att ta del av vår webbinariesatsning som är en del av vårt arbete för En arbetsplats för alla. Dessutom - helt kostnadsfritt!

Anmälan

Webbinarium om åldersdiskriminering med journalisten Marianne Rundström

Datum: 11 mars
Tid: 12-13
Anmäl dig här senast 9 mars

Journalisten Marianne Rundström har i många år varit engagerad i att motverka ålderistiska fördomar och möjligheterna till ett förlängt arbetsliv och har skrivit boken Passé – De ofrivilliga pensionärerna. Sverige hamnar på jumboplats när det gäller att skapa förutsättningar för senior arbetskraft att stanna kvar på jobbet. Hur ser hindren och möjligheterna ut?


Webbinarium om neuropsykiatriska diagnoser (autismspektrat)

Datum: 29 april
Tid: 12-13
Anmäl dig här senast 27 april

I det här webbinariet får vi höra Lotta Rizzo prata om vad du kan behöva tänka på när du ska rekrytera och leda personer med särskilda behov. Lotta pratar utifrån egna erfarenheter och sin vardag med övriga medarbetare på Left is Right.

Om föreläsaren
Lotta Rizzo är konsultchef, med egen diagnos, och tycker att det är både roligt och viktigt att kunna göra ett bra jobb för kunderna och samtidigt skapa möjligheter för kompetenta människor som har haft det svårt att integreras på en arbetsplats.

Lotta arbetar på Left is Right som erbjuder IT tjänster med höga krav, genom att rekrytera och ta tillvara unika kompetenser hos personer främst inom autismspektrumet.                                       

Tidigare webbinarier

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb