×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision på Stockholm Pride

Stockholm Pride 2014 hölls 28 juli–2 augusti. Vision var på plats under hela veckan. Vi hade ett tält i Pride Park på Östermalms IP, ordnade seminarier och mingel, och självklart avslutade vi med att gå i paraden!

Måndag 28 juli

Pride-veckan mjukstartade med att Pride House höll öppet med olika seminarier och debattsamtal.

Tisdag 29 juli

Pride-veckan mjukstartade med att Pride House höll öppet med olika seminarier och debattsamtal.

Onsdag 30 juli

Kl. 13–14: Öppen på jobbet i Sydafrika, videoseminarium i Visions förbundshus
Virginia Setshedi, facklig aktivist och HBTQ-aktivist från Johannesburg, berättade hur det är att vara öppen på jobbet i Sydafrika och vad fackföreningsrörelsen i landet gör för HBTQ-personers rättigheter. Seminariet hölls i Visions förbundshus på Kungsgatan i Stockholm.

Kl. 17–24: Visions tält i Pride Park öppnade
Pride Park, med Stockholm Prides alla utställare, öppnade med buller och bång. Besökare droppade förbi Visions tält för att ta en Fairtrade-märkt fika och snacka med oss om likabehandling i arbetslivet. 

Kolla in bilder från Stockholm Pride

Torsdag 31 juli

Kl. 14–24Visions tält i Pride Park höll öppet 

Kl. 14–16.30: Vision Direkt var på plats i tältet 
Besökarna kunde ställa frågor till våra proffs på personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning.

Fredag 1 augusti

Kl. 14–01Visions tält i Pride Park höll öppet 

Kl. 14–16.30: Vision Direkt var på plats i tältet 

Kl. 14–16.30: Visions karriärcoach var på plats i tältet
Vilka är dina drivkrafter, och vad får dig att tycka att det är kul att gå till jobbet? Visions karriärcoach gav tips till besökare om utveckling i arbetslivet.

Kl. 14–14.45: Komma ut på jobbet, seminarium i Ekoteket i Pride House 
Tre personliga berättelser om att komma ut på jobbet. 

Kl. 17–19: Mingelkväll med Annika Strandhäll
Visions förbundsordförande var på plats för att mingla i vårt tält i Pride Park. 

Lördag 2 augusti

Kl. 13–17: Vision i Pride-paraden
Vision, med förbundsordförande Annika Strandhäll i täten, gick i den färgsprakande Pride-paraden från Mariatorget på Södermalm i Stockholm till Östermalms IP. 

Kl. 15–01: Visions tält i Pride Park höll öppet 

Nyheter

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2019-12-16

Så får du en lugn jul

Efter en intensiv höst har det äntligen blivit dags för några dagars julledighet. Det innebär tid för den så viktiga återhämtningen. Men julen kan också vara en riktig stressfälla – här är de bästa knepen som kan få dig att varva ner.  2019-12-09

Veronica Magnusson: "Alla som arbetar med barn måste få förutsättningar att tillgodose barnens rättigheter"

Den 4 februari inleder Visions förbundsordförande Veronica Magnusson Barnkonventionsdagen tillsammans med JP Infonets VD Jörgen Palmberg.  2019-12-10

My Sternberg.

Dags att planera in julledigheten

Julen känns kanske långt borta. Men det kan redan nu vara smart att börja planera in jul- och nyårsledigheten.  2019-11-07

Till arkivet

1280 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 6 2019

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb