×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Varje dag skapar IT-strul orimligt mycket stress på arbetsplatser runt om i
Sverige. Teknik som inte funkar stjäl tid – och att ständigt försöka ta igen
förlorad arbetstid kan leda till allvarliga konsekvenser för hälsan. I framtidens arbetsliv ska IT-strul vara ett arbetsmiljöproblem som ska åtgärdas, och inte en del av arbetsdagen. För det går att minska teknikstrulet. Men inte genom att bråka med supporten, utan genom att involvera medarbetare från början till slut. Nu stoppar vi IT-strulet!

IT-strul #1: Dags för digitalt möte

Känner du igen dig? Krånglande teknik är ett arbetsmiljöproblem och ska inte vara en del av din arbetsvardag. 

#stoppaITstrulet

IT-strul #2: Dags att presentera?

Känslan när du förberett en grym presentation men så funkar inte kopplingen till skärmen. IT ska göra oss bättre på vårt jobb, inte skapa stress. 

#stoppaITstrulet

IT-strul #3: Skrivaren

Ibland hjälper det att trycka snabbt och flera gånger. Ibland inte...

Vem hjälper dig när tekniken strular? 
#stoppaITstrulet

IT-strul #4: AI

Smarta system och ibland även robotar blir allt vanligare. Därför är det viktigt att du som medarbetare är med och påverkar vilka system ni använder. Så att det inte blir såhär...

#StoppaITstrulet

IT-strul # 5: Hylla din IT-hjälte

När tekniken strular rycker vår IT-support Johanna ut och gör allt som krävs!

#StoppaITstrulet

Checklista: Har du en bra digital arbetsmiljö?

IT ska göra oss bättre på vårt jobb, inte skapa stress. Om du har en dålig digital arbetsmiljö ska det tas på allvar och förändras. Här finns en checklista som kan ge dig en fingervisning om läget.

Tips: Minska ditt IT-strul

Det är din arbetsgivare som ansvarar för din arbetsmiljö - inklusive den digitala. Här kommer en tipslista på hur du kan gå tillväga om du upplever mycket IT-strul.

Skyddsombud: Genomför Digi-ronden

Digi-ronden är ett komplett verktyg för att kartlägga och systematiskt förbättra den digitala arbetsmiljön. Du som är förtroendevald eller skyddsombud kan använda verktyget för att komma igång på er arbetsplats.

Gör som 199 000 andra. Bli medlem i Vision du också!

Vision är fackförbundet för dig som arbetar inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Ett medlemskap handlar om en sak: att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Därför Vision

Bli medlem – kostnadsfritt i 3 månader!

Bli medlem

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb