Bli medlem i Vision

  • Student / 100 kr för hela studietiden
  • Under 30 år / 100 kr första året
  • Prova 3 månader gratis

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till en liv- och olycksfallsförsäkring, samt till en sjukförsäkring om du är under 55 år. Mer information skickas hem till dig när du blivit medlem. Om du inte vill ha försäkringarna måste du kontakta försäkringsbolaget och tacka nej till dem.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Eller sms:a "Vision" till 72672 så ringer vi upp dig!

Tandvården

Vision är fackförbundet för dig som studerar till eller jobbar som tandsköterska, tandtekniker eller tandhygienist.

Vision organiserar många anställda inom landstingen och regionerna. Det är en styrka. Genom att vi är så många kan vi förhandla fram bra kollektivavtal för medlemmarna. Vision samarbetar med beslutsfattare och politiker, både nationellt och internationellt, för bättre villkor inom tandvården. Vision har dessutom ett nationellt tandvårdsnätverk för att utbyta erfarenheter och diskutera viktiga frågor med kolleger från hela landet.

Tandvården överlägset bäst i ny jämförelse

Tandvården har högst nivå av kvalitet när det gäller rutiner, skyddsutrustning och information. Det framkommer i en rapport som Vision gjort tillsammans med Vårdförbundet och Kommunal med fokus på stick- och skärsår inom hälso- och sjukvård samt tandvård.

Annikas kommentar samt rapport

Det här vill Vision

Dina förutsättningar

Vision följer forskningen kring amalgam och härdplaster inom tandvården, för en sund arbetsmiljö. Du ska trivas, ha inflytande över ditt arbete och möjligheter att påverka på arbetsplatsen.

 

Din utveckling

Vision vill att du som jobbar inom tandvården ska få kontinuerlig fortbildning. Och Vision påverkar när det gäller den nationella tandsköterskeutbildningen.

 

Din lön

Lönen ska höjas när du utvecklas i ditt yrke – Vision arbetar för löneutveckling under en yrkeskarriär. Din lön ska sättas utifrån ansvar, kompetens, svårighetsgrad och resultat, precis som det står i kollektivavtalet.

Allt det här får du

  • Löne- och karriärcoachning
  • Schysta medlemsförmåner
  • En vass inkomstförsäkring
  • Inflytande på jobbet

Det här tjänar du på kollektivavtalet

Seija är tandsköterska i ett landsting och tjänar över 57 000 per år på kollektivavtalet som Vision har tecknat med hennes arbetsgivare. Läs mer!

Lönestatistik  Tandvården

10:e percentil
20 700 kr
10:e percentil
Medianlön
23 500 kr
Medianlön
90:e percentil
26 000 kr
90:e percentil

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

visiondirekt@vision.se