Bli medlem i Vision

  • Student / 100 kr för hela studietiden
  • Under 30 år / 100 kr första året
  • Prova 3 månader gratis

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till en liv- och olycksfallsförsäkring, samt till en sjukförsäkring om du är under 55 år. Mer information skickas hem till dig när du blivit medlem. Om du inte vill ha försäkringarna måste du kontakta försäkringsbolaget och tacka nej till dem.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Eller sms:a "Vision" till 72672 så ringer vi upp dig!

Hälsa och träning

Är du frisk är det lättare att ha kul på jobbet. Att röra på sig och äta bra är bland det bästa du kan göra för att prestera bättre och bli gladare. Därför får du som medlem hälsoerbjudanden.

Tjejmilen

Tjejmilen och VIP-kväll med Ola Skinnarmo
Kom förbi Visions tält i start- och målområdet på Tjejmilen 6 september, hämta en tröja och en goodiebag, och ta ett snack om sunt och osunt i arbetslivet.

Dagen innan Tjejmilen är du också välkommen på vår VIP-kväll med äventyraren Ola Skinnarmo, som kommer att hålla föredrag om hur man kan ladda för sina mål.

Tagga din träningsbild och vinn löparbok

Hur tränar du? Ta en bild när du springer, cyklar, gymmar, promenerar eller hur du väljer att träna. Lägg ut den på Instagram och tagga bilden #Visionhälsa. Då har du chansen att vinna en av tio böcker som Vision lottar ut: Bli en bättre löpare av Malin Ewerlöf. Lägg upp bilden senast 12 september. Tänk på att du måste ha ett öppet Instagram-konto för att kunna delta i tävlingen. Vision kontaktar vinnarna.

Instagram

#visionhälsa

Cykeltrampet

Kombinera resan till jobbet med vardagsmotion för att på ett effektivt sätt se till att träningen blir av med höstens motionstävling Cykeltrampet. För hälsans skull, men också för miljöns och plånbokens. Skapa lag med kollegorna och få hela arbetsplatsen att använda buss och bil mindre i höst. Medlemmar i Vision betalar 125 kronor (ordinarie pris 311 kronor).

Hälsoerbjudanden just nu

Träningskort hos Actic
Du som är medlem i Vision får 10 procents rabatt på ordinarie årskortspriser hos Actic, och Actic bjuder dessutom på medlemsavgiften. Rabatten gäller på ett hundratal träningsanläggningar spridda över hela landet. Priset varierar beroende av vilket utbud din anläggning har.

Apotekets Hälsokoll och Sluta röka
Som medlem i Vision får du 25 procents rabatt på Apotekets Hälsokoll. Där ingår mätning av blodtryck, blodsocker, totalkolesterol och midjemått, en vetenskapligt baserad riskbedömning samt en livsstilsenkät. Du får även 25 procents rabatt på Apotekets Sluta röka.

Följ Visions hälsotestare!

Vision-medlemmarna Catharina och Jenny testar Visions alla hälsoförmåner under 2014. Följ med på deras resa mot ett sundare liv!

Resans början i Tidningen Vision
Catharina testar 15 med Paolo
Motionera lite smått och må bra
Jenny springer sig i form

Kommande aktiviteter under 2014

  • 27 oktober-16 november: OfficeGame, spelet för alla som har ett stillasittande arbete framför dataskärmen. Genom att ta korta pauser under dagen och utföra några enkla rörelseövningar vid din arbetsplats håller du dig frisk och förebygger belastningsskador. En kul aktivitet för hela arbetsplatsen. Medlemmar i Vision betalar 200 kronor (ordinarie pris 311 kronor).

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

visiondirekt@vision.se