×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sök bland kurser och aktiviteter

Pridebuss till Europride

Kursen går: 4 augusti 2018
Ort:  Stockholm
Sista anmälningsdatum: 23 juli 2018

Häng med Visions Pridebuss - Vision bjuder på entrén och resan. Upplev stämningen under Europride i Stockholm tillsammans med andra Visionsmedlemmar. Ta gärna med dig vänner, kollegor och släktingar och gå med Vision i den maffiga paraden. Du får också möjlighet att uppleva hela Pridestämningen genom att besöka prideområdena Pride Park med ca 300 olika utställare och Pride House med masor av föreläsningar, seminarier och andra aktiviteter på temat HBTQ. Paraden startar lördagen den 4 augusti kl 13:00 vid Stockholm stadshus. Den avslutas ca 2 timmar senare på Östermalms IP. Paradvägen är 4,3 km lång. Vi samlas i Rålambshovsparken innan paraden för en gemensam picknick. Bussen kommer att avgå enligt följande: Linköpings fjärrbussterminal: 08:00 Norrköpings Resecentrum, C3 08:45 Nyköpings busstation 09:30 Rålambshovsparken Stockholm 10:45 Returresa Östermalms IP Stockholm 18:30 Nyköping Resecentrum, C3 19:15 Nyköpings busstation 20:00 Linköpings fjärrbussterminal 21:30 Ta tillfället att uppleva Europride i ett somrigt Stockholm och ta ställning för allas lika värde och rättigheter. Anmäl dig till bussresan på Visions hemsida. Vill du medverka i paraden, men inte ta Visions Pridebuss dit kan du anmäla dig direkt på hemsidan (se länk nedan) och erbjuds då också entrébiljetter till Prideområdena liksom en Pride-T-shirt eller en tygkasse. Läs mer om Visions medverkan under Stockholm Pride: https://vision.se/Din-trygghet/Mangfald/hbtq/pride/stockholm-pride-2018/ Läs mer om Europride: http://europride2018.com/

Kursen startar: 2018-08-04 kl: 08:00
Kursen slutar: 2018-08-04 kl: 22:00
Kontaktperson: Åsa Åbom
Kontakt: asa.abom@vision.se

Anmälan

613 nya medlemmar under juli

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Tidningen Vision

Nr 4 2018

Tidningen Vision är en medlemstidning och utkommer med 8 nummer per år.

Fråga Vision

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar kl 8 - 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se

Kontakta Vision Direkt

Gör skillnad på jobbet!

Du och tusentals andra i Vision gör skillnad på arbetsplatserna. Vad engagerar er på din arbetsplats? I engagemangskiosken kan du själv plocka ihop det som behövs för en aktivitet utifrån ditt eget intresse och dina egna förutsättningar.

Engagemangskiosken

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb