Bli medlem i Vision

  • Student / 100 kr för hela studietiden
  • Under 30 år / 100 kr första året
  • Prova 3 månader gratis

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till en liv- och olycksfallsförsäkring, samt till en sjukförsäkring om du är under 55 år. Mer information skickas hem till dig när du blivit medlem. Om du inte vill ha försäkringarna måste du kontakta försäkringsbolaget och tacka nej till dem.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Eller sms:a "Vision" till 72672 så ringer vi upp dig!

Karriärcoachning

Prova karriärcoachning eller någon annan av Visions karriärtjänster. Allt ingår i ditt medlemskap.

Karriär kan betyda olika saker för olika personer.

För en del kan det handla om att avancera uppåt. För vissa personer kan det vara att få vara kreativ, samarbeta i team, eller få mycket omväxling och vara oberoende. Andra vill fördjupa sig inom sitt område. Vilka är dina drivkrafter, och vad får dig att tycka att det är kul att gå till jobbet?

Boka tid med en av Visions karriärcoacher för att få reda på vad som driver dig, och få tips för din framtida utveckling i arbetslivet!

Karriärcoachningen är exklusiv för dig som är medlem i Vision, och därför måste du logga in för att kunna boka.

När du har fyllt i bokningsformuläret ringer coachen upp dig, eller skickar ett mejl om du inte nås via telefon. Coachen bokar in en samtalstid med dig (coachsamtalet hålls via telefon) och stämmer av vad du vill få ut av karriärcoachningen.

Du som är medlem i Vision är också välkommen att testa alla våra andra karriärtjänster, som Mentornätverket och Jobbarometern.

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

visiondirekt@vision.se